lunes, 14 de julio de 2008

La nit del cor

Pu pum, pu pum...el cor em bategava amb força. Eren les nou del vespre i ja no podia més. Vuit anys de cor, quin cor-có, amb parentesi d'interès mentre van estar a Sants, tot i que és un barri molt maco. En tornar a sant Andreu van encertar, ja que ens vam trovar amb els veïns i amics de sempre i els escenaris amb els que estavem familiaritzats. Jo estava expectant, la setmana havia quedat molt emocionant i el desenllaç tenia que estar a l'alçada de les nits del cor de fa anys. Previ al capítol, el sopar, un menú especialment pensat per a l'esdeveniment. Com que no haviem pogut assistir a la festa de la Nit del cor, perque els de la tele3 no ens van trucar, ens vam portar la festa a casa.

MENÚ

Truiteta de la Roser
(de botifarra negra i Brie)

Pizza del Cor
(bolets, "gula del norte amb gambes i ajillo" i alcaparres. I amb forma de cor)


Pastís de formatge amb xarop de maduixa


Lambrusco per acompanyar




Amb la companyia del Tito, el lloro de la Roser. El menú va resultar molt bo, desprès de acabar de menjar aquests deliciosos plats vam passar a veure el desenllaç de la vuitena temporada. Entre sobresalts vam preparar un dels nostres concktails més bons, el Ramón de les olives...

RAMÓN DE LES OLIVES

Fanta de llimona

Jack Daniel's

Menta

Olives al got

Mentre el capitol anava finalitzant, el cor s'accelerava. En el moment de climax va haver ball a lo Joan Pera, crits i abraçades. No va ser potser el millor final de temporada, però si la Nit del Cor més especial. Fins i tot va haver premi honorific per a la Carme Contreras, la Roser.







3 comentarios:

Raúl Morón Muñoz dijo...

Noi, esa preparación tan esquematizada para ver el capitulillo me ha recordado a mis previas cuando hay partido importante. La última, la final de la Eurocopa. En el bar una hora antes, para concentrarnos, entrar en calor con unas birras, pintarnos y afinar la voz. Qué majete eres. Un abrazo.

Jordi Ballart dijo...

Ja em veig el Peris menjant "bocatas de calamares" a los madriles... Quan el vegis per la capital del reino, dóna-li records Raúl!!

Sara dijo...

ostresss quina nit del cor més xula!!! em recorda als vells temps... ara com que no ho puc veure, els dies que estic lliure ja no me'n recordo, i desde l'estada a sants me n'he desenganxat. Sort que et tinc perquè m¡informis de les novetats tan importants de les series de la nostra vida ;)

pd: estan fent pipi langstrum a antena 3 i acaba de sortir el sr Nelson ;)