MENÚ
Truiteta de la Roser
(de botifarra negra i Brie)
Pizza del Cor
(bolets, "gula del norte amb gambes i ajillo" i alcaparres. I amb forma de cor)
Pastís de formatge amb xarop de maduixa
Lambrusco per acompanyar
Truiteta de la Roser
(de botifarra negra i Brie)
(bolets, "gula del norte amb gambes i ajillo" i alcaparres. I amb forma de cor)
Pastís de formatge amb xarop de maduixa
Lambrusco per acompanyar
Amb la companyia del Tito, el lloro de la Roser. El menú va resultar molt bo, desprès de acabar de menjar aquests deliciosos plats vam passar a veure el desenllaç de la vuitena temporada. Entre sobresalts vam preparar un dels nostres concktails més bons, el Ramón de les olives...
RAMÓN DE LES OLIVES
Fanta de llimona
Jack Daniel's
Menta
Olives al got
Fanta de llimona
Jack Daniel's
Menta
Olives al got
Mentre el capitol anava finalitzant, el cor s'accelerava. En el moment de climax va haver ball a lo Joan Pera, crits i abraçades. No va ser potser el millor final de temporada, però si la Nit del Cor més especial. Fins i tot va haver premi honorific per a la Carme Contreras, la Roser.
3 comentarios:
Noi, esa preparación tan esquematizada para ver el capitulillo me ha recordado a mis previas cuando hay partido importante. La última, la final de la Eurocopa. En el bar una hora antes, para concentrarnos, entrar en calor con unas birras, pintarnos y afinar la voz. Qué majete eres. Un abrazo.
Ja em veig el Peris menjant "bocatas de calamares" a los madriles... Quan el vegis per la capital del reino, dóna-li records Raúl!!
ostresss quina nit del cor més xula!!! em recorda als vells temps... ara com que no ho puc veure, els dies que estic lliure ja no me'n recordo, i desde l'estada a sants me n'he desenganxat. Sort que et tinc perquè m¡informis de les novetats tan importants de les series de la nostra vida ;)
pd: estan fent pipi langstrum a antena 3 i acaba de sortir el sr Nelson ;)
Publicar un comentario